Tidningen Framtid Ånge

Framtid Ånge är Ånge kommuns informationstidning till hushåll, företag och besökare i kommunen.

Framtid Ånge förmedlar en positiv bild av Ånge kommun utan att för den skull väja för svåra ämnen. Tidningen speglar kultur, föreningsliv, utbildning, näringsliv och arbetsmarknad och visar på kommunens möjligheter till ”Det goda livet”.

Genom att ge kommuninvånare och företagare i kommunen, samt intresserade utanför kommunen, en god inblick i vad som händer både i kommunens organisation, och i samhället, förmedlar Framtid Ånge bilden av en attraktiv och levande kommun.

Framtid Ånge kommer ut två gånger per år, juni och november och delas ut till alla som bor i kommunen. Tidningen delas också ut till företag i kommunen.

Är du utflyttad och vill läsa Framtid Ånge?

Genom att fylla i prenumerationsformuläret här nedanför så kan också du som vill följa vad som händer i kommunen få tidningen hemskickad, endera i brevlådan eller digitalt som bläddertidning via e-post. 

Vi behöver tillgång till ditt personnummer (ååååmmddxxxx) för att kunna hålla adressuppgifterna aktuella i framtiden. Vill du ha tidningen digitalt så måste du uppge e-postadress.

Genom att skicka in formuläret så ger du ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter registreras och behandlas i enlighet med bestämmelserna i Dataskyddsgförordningen, GDPR. Vi garanterar att registret inte kommer att förmedlas till andra organisationer.

Läs Framtid Ånge

Prenumerera på Framtid Ånge
Jag vill ha Framtid Ånge
Jag vill ha Framtid Ånge