Rådgivning via BizMaker

BizMaker

BizMaker är en regional företagsinkubator i Västernorrland. De finns för att stötta dig på resan - från affärsidé till lönsamt företag - med målet att du ska nå ut på större marknader.

För att bli antagen till inkubatorn krävs förmåga och ambition att skapa en kommersiell framgång. Vi värderar mod och handlingskraft högt. I gengäld erbjuder vi dig konkreta verktyg och en genomarbetad utvecklingsprocess för din resa som företagare. Vårt erbjudande kan sammanfattas i sju punkter: 

1. Rådgivning och coaching

Som inkubatorbolag får du en personlig rådgivare som stöttar dig genom hela inkubatorprocessen. Du får hjälp med att sätta mål och planera aktiviteter för utvecklingen av din idé. Vid behov kan en extern expertrådgivare hjälpa dig med en specifik fråga.

2. Affärsutveckling

Du erbjuds behovsanpassade utbildningar, kunskapsträffar samt hjälp med t.ex nyhetsgranskningar. Vi har en stor verktygslåda för att stötta dig i olika affärsutvecklingsprocesser, där NABC och Business Model Canvas är två modeller som ingår.

3. Team- och individutveckling

Personerna bakom idén är en avgörande faktor för framgång. I inkubatorprocessen ingår analyser av drivkrafter och beteende, liksom coachning kring team- och ledarskapsfrågor. Vi stödjer dig också i kompetens- och bemanningsfrågor.

4. Finansieringslösningar

Om du söker finansiering kan vi bistå dig med kontakter och förberedelser, oavsett om du behöver några tusenlappar för att utveckla en hemsida, eller miljoner för att erövra en internationell marknad. Vi kan dock inte investera i ditt bolag.

5. Kommunikationsstöd

Vi hjälper dig att synas i olika sammanhang. Du har möjlighet att nyttja våra olika kommunikationskanaler och låna utrusning för presentationer och utställningar. Allt för att du ska nå ut med dina budskap.

6. Kontaktnät

Vårt kontaktnät spänner över både offentlig och privat sektor och vi har personliga kontakter i en lång rad branscher. Vi förmedlar, eller initierar, med glädje de kontakter du behöver för att nå dina mål.

7. Kontorsplats

I våra fikarum knyter du nya kontakter och byter erfarenheter. Den fysiska mötesplats som vår inkubator erbjuder är mycket värdefull. Som inkubatorbolag erbjuds du arbetsplats på något av våra sju kontor i Västernorrland.

Låter det intressant?

Kontakta Pelle Berglund för mer information om BizMaker i Ånge kommun.