Res Ånge

 

Företagarfrukost hos RES i Ånge

RES är ledande inom utveckling av förnybar energi och energilagring. Lyssna på deras företagarresa och låt dig inspireras över en kopp morgonkaffe!

Varmt välkommen till månadens företagarfrukost där vi får lyssna på RES inspirerande arbete samt får ta del av en föreläsning om hållbarhet - från ett nytt perspektiv - med ALMI.

Frukostens program
07:30 - 08:00 Frukost och mingel
HEJ och VÄLKOMMEN
08:05 - 08:30 Hållbarhet sedan 800 ef. Kr med ALMI
08:30 - 09:00 RES presenterar sitt arbete med de vätgas- och vindkraftsprojekt i Ånge kommun

"Det har alltid varit onödigt att slösa med resurser- Hållbarhet sedan 800 ef.kr"
Citatet ovan kommer från Pellas Per Andersson, Affärsrådgivare på ALMI, och citat är också namnet på hans microföreläsning han kommer att hålla för oss denna morgon. Det blir en föreläsning om hållbarhet men från en liten annorlunda synvinkel - häng med!

Ett innovativt startskott för Ånge kommun
RES presenterar sitt arbete med de vätgas- och vindkraftsprojekt i Ånge kommun som pågår just nu. RES är ett projektutvecklingsföretag som arbetar med förnyelsebar energi. Utöver vätgas och vindkraft arbetar de med sol och batterilagring. Detta projekt markerar startskottet för ett nytt, innovativt industriellt ekosystem i Ånge kommun!

Som alltid vid våra frukostar finns tid för att skapa nya kontakter och stärka befintliga. Ett starkt nätverk är viktigt för ett framgångsrikt företagande!

När: Torsdag 23 maj, klockan 07:30 - 09:00
Var: RES kontor, Centralgatan 1, Ånge (Dörren till vänster om apoteket)

Eventet är kostnadsfritt men vi behöver din anmälan för att kunna beräkna antal frukost. Anmäl dig genom att trycka här. Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen!

Företagarna Ånge och Näringlivskontoret Ånge Kommun