31 maj lanserar vi vår nya webbplats "Välkommen till Ånge"

Den 31 maj, under Kulturnatten, är vi glada att presentera vår helt nya webbplats "Välkommen till Ånge” på ange.se

I samband med lanseringen av webbplatsen släpper vi även en animerad film som på ett enkelt sätt guidar dig i navigeringen av den nya sidan.

Ni kan se den utanför Näringslivskontorets lokaler samt i sociala medier.

Hur påverkar det här dig?

För dig som invånare i Ånge innebär detta en förändring i utseendet av ange.se .
Webbplatsen ”Välkommen till Ånge” blir det nya digitala navet och landningssida när du surfar till ange.se.
Kommunens ordinarie webbplats med information till invånare finns kvar, endast ett klick bort, precis som tidigare. Dessa två webbplatser kompletterar varandra och tjänar både dagens Ångebor, företagare, besökare och potentiella inflyttare.

Varför en ny webbplats?

Ånge växer och så även intresset för Ånge som plats att leva och verka på, och du är en viktig del av det! ”Välkommen till Ånge” är en digital guide och inspirationsbank för alla de som är nyfikna på platsen Ånge. De nya industrisatsningarna innebär i framtiden 500 potentiella arbetstillfällen och kommunen förbereder sig för att ta emot upp mot 2000 nya invånare under de kommande åren.
Den nya webbplatsen ska, i text och bilder, förse potentiella inflyttare, besökare och företagare med ett helhetsperspektiv av platsen Ånge. För alla lokalbor är webbplatsen ett verktyg i ambassadörsskapet för platsen Ånge.

Arbetet med att utveckla webbplatsen har pågått under det senaste halvåret där Ånge kommuns näringslivskontor har koordinerat framtagandet av webbplatsen. Fokus har varit på medskapande där lokalsamhället bjudits in till att bidra. Företagarfrukostar har varit ett sätt att tillsammans med Ånges företagare bygga bilden av Ånges näringsliv, och intresset har varit stort.

Målet med webbplatsen är att bilden av Ånge ska stämma överens med invånarnas uppfattning så alla som bor här ska känna stolthet och viljan att vara ambassadörer, något som är centralt för att Ånge ska lyckas med den utvecklingssatsning som pågår.

Under taggen #mittånge på sociala medier är en av möjligheterna för ambassadörer och Ångebor att bidra på. Genom att dela egna bilder och berättelser om platsen Ånge, förstärks en autentisk och mångfacetterad bild för besökare, potentiella inflyttare och blivande nyanställda. Webbplatsens innehåll kommer att växa och förändras allteftersom Ånge Kommun växer och förändras.

Här hittar du mer information om Kulturnatten:
Upptäck Ånges Nya Webbplats - Ånge kommun (ange.se) Länk till annan webbplats.

Vi behöver din hjälp att sprida ordet!

Hjälp oss berätta om den nya webbplatsen! Dela gärna filmen bland era vänner, kollegor och bekanta. Vi vill att så många som möjligt ska få ta del av filmen och den nya fina webbplatsen.
Titta på filmen här! Länk till annan webbplats.

Börja tagga Ditt Ånge med #mittånge och följ @mittange på instagram!