Handledare till sommarvärdar i Ånge

Sommaren 2021 kommer Ånge tillsammans med kommunerna Sundsvall och Timrå att erbjuda feriejobb till ett antal ungdomar inom besöksnäringen. Till detta behöver vi en handledare och därför söker vi dig som vill anta detta spännande uppdrag.

Som sommarvärdar kommer du och ungdomarna att arbeta med att informera, inspirera och sälja in allt som Ånge med omnejd har att erbjuda.

Om tjänsten: I din roll som handledare kommer du att ansvara för totalt sex ungdomar under två stycken tre veckorsperioder och arbeta tillsammans med dem på dagarna. Arbetsuppgifterna innebär i första hand att skapa aktiviteter tillsammans med ungdomarna, vara dem behjälpliga under arbetsdagen, transportera dem till olika platser i kommunen samt sköta viss administration.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du har social kompetens, är ansvarsfull, lyhörd, prestigelös och skicklig på att skapa förtroende. Ser du dig som en person som är duktig på att leverera en service utöver det vanliga är detta en perfekt roll för dig.

Du behöver ha god kännedom om Ånge och dess omnejd och eftersom arbetet innebär att du ska hämta upp ungdomarna med bil är det en stor fördel om du bor i området. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska och även god digital kunskap. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete.

Arbetet är under åtta veckor, v. 26 – 33 och arbetstiderna är dagtid på vardagar men det kan även förekomma kvälls- och helgjobb vid behov.

Låter detta som något för dig skicka din intresseanmälan till malin.vikstrom@sundsvall.se

Skicka din ansökan redan idag men senast tisdag 15e juni då ansökningstiden är kort och vi kommer att tillsätta tjänsten snarast möjligt.

Krav:
Körkort
Bil