Ungdomar kan få prova på att arbeta som författare i sommar

Nu kan ungdomar födda 2002-2006 och boende i Västernorrland prova på att arbeta som författare i sommar - och dessutom få ersättning för sitt arbete.

Pandemin hindrar oss från fysiska möten. Trots det kan vi finna gemenskap i det skrivna. I det här projektet får ungdomarna uttrycka sig om den speciella tid vi lever i, utveckla sitt skrivande och sin kreativitet, och lära känna fler skrivande ungdomar i regionen.

För att söka till det här projektet behöver du inte på förhand veta vad du vill skriva om. Du behöver inte vara en särskilt van skribent och du behöver inte ha höga betyg. Du behöver inte heller ha svenska som modersmål.

Det som däremot krävs är att du vill utveckla ditt skrivande och din kreativitet, samt att du är intresserad av att låta skrivandet utveckla dig som person. Skrivprojektet är för dig som är bosatt i Västernorrland och är född 2002-2006.

Skulle du eller någon du känner vilja prova på att arbeta som författare i sommar? Här kan du läsa mer om projektet och vad det innebär. Pdf, 720.6 kB.

Sista dag för ansökan är den 30 maj.

Anmälningsformuläret finns här Länk till annan webbplats..